• 0857 2626 7001
  • 5A1CABAC

Jl. Kaliurang Km 5,8. Gang Pandega Satya No10, Yogyakarta 55281 Lihat Peta

Contoh Soal TOEFL ITP

Contoh Soal TOEFL ITP

Tes TOEFL ITP terbagi atas 3 sesi: listening comprehension, structure and written expression, dan reading comprehension

Sesi structure and written epxression terdiri dari 40 soal dengan lama pengerjaan soal 25 menit. Soal sesi ke dua ini terbagi atas dua jenis yaitu structure yang dimulai dari nomor 1 sampai 15 dan soal written expression yang dimulai dari nomor 16 sampai 40.

Terkhusus untuk bagian structure, untuk membantu Anda lebih mengenal bentuk soal yang dipertanyakan, kami telah menyediakan Soal TOEFL dan Pembahasan Jawaban (Structure Test 3) di bawah ini yang bersumber dari buku Cliff -TOEFL Preparation Guide for the TOEFL Test.

Untuk melihat structure test bagian 1 dan 2 silahkan kunjungi link Soal Tes TOEFL dan Pembahasan Kunci Jawaban (Structure Test 1) dan Soal TOEFL dan Pembahasan Jawaban (Structure Test 2).

Soal TOEFL (Structure Test 3)

1. After the funeral, the residents of the apartment building __________.
    (a) sent faithfully flowers all weeks to the cemetery.
    (b) sent to the cemetery each week flowers faithfully.
    (c) sent flowers faithfully to the cemetery each week.
    (d) sent each week faithfully to the cemetery flowers.

2. Because the first pair of pants did not fit properly, he asked for __________.
    (a) another pants (c) the others one
    (b) other pants (d) another pair.

3. The committee has met and __________.
    (a) they have reached a decision.
    (b) it has formulated themselves some opinions.
    (c) its decision was reached at.
    (d) it has reached a decision.

4. Alfred adams has not __________.
    (a) lived lonelynessly in times previous.
    (b) never before lived sole.
    (c) ever lived alone before.
    (d) before lived without the company of his friends.

5. John’s score on the test is the highest in the class; __________.
    (a) he should study last night.
    (b) he should have studied last night.
    (c) he must have studied last night.
    (d) he must had to study last night.

6. Henry will not be able to attend the meeting tonight because __________.
    (a) he must to teach a class. (c) of he will teach a class.
    (b) he will be teaching a class. (d) he will have teaching a class.

7. Having been served lunch, __________.
    (a) the problem was discussed by the members of the committee.
    (b) the committee members discussed the problem.
    (c) it was discussed by the committee members the problem.
    (d) a discussion of the problem was made by the members of the committee.

8. Florida has not yet ratified the equal rights amendment, and __________.
    (a) several other states hasn’t either.
    (b) neither has some of the others states.
    (c) some other states also have not either.
    (d) neither have several other states

9. The chairman request that __________.
    (a) the member studied more carefully the problem.
    (b) the problem was more carefulnessly studied.
    (c) with more carefulness the problem could be studied.
    (d) the members study the problem more carefully.

10. California relies heavily on income from fruit crops, and __________.
     (a) florida also. (c) florida is as well
     (b) florida too. (d) so does florida

11. The professor said that __________.
     (a) the student can turn over their report on the monday.
     (b) the report on monday could be received form the students by him.
     (c) the students could hand in their reports on monday.
     (d) the student will on monday the reports turn in.

12. This year will be difficult for this organization because __________.
     (a)they have less money and volunteers than they had last year.
     (b) it has less money and fewer volunteers than it had last year.
     (c) the last year it did not have as few and little volunteers and money.
     (d) there are fewer money and volunteers that in the last year there were.

13. The teacher have had some problem deciding __________.
     (a)when to the students they shall return the final papers.
     (b) when are they going to return to the students the final papers.
     (c) when they should return to the final papers to the students.
     (d) the time when the final papers they should return for the students.

14. She wanted to serve some coffee to her guests; however, __________.
     (a) she hadn’t many sugar.
     (b) there was not great amount of the sugar.
     (c) she did not have much sugar.
     (d) she was lacking in amount of the sugar.

15. There has not been a great response to the sale, __________?
     (a) does there (b) hasn’t there (c) hasn’t it (d) has there

Kunci Jawaban Soal TOEFL (Structure 3)

1. C
2. D
3. D
4. C
5. C
6. B
7. B
8. D
9. D
10. D
11. C
12. B
13. C
14. C
15. D

 

untuk contoh soal lainnya bisa didownload DISINI

 

 

 

HOME

TOEFL ITP / Pelatihan TOEFL ITP / Contoh Soal TOEFL ITP / Pendaftaran TOEFL ITP / Jadwal Tes TOEFL ITP

PAPs UGM / Pelatihan PAPs / Suasana Pelatihan PAPs / Testimoni PAPs / Soal PAPs UGM / Pendaftaran PAPs UGM / Jadwal Tes PAPs UGM / Hasil PAPs UGM

AcEPT UGM / Pelatihan AcEPT / Suasana Pelatihan AcEPT / Testimoni AcEPT / Soal AcEPT UGM / Pendaftaran AcEPT UGM / Jadwal Tes AcEPT UGM / Hasil AcEPT UGM 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

acept ugm , tes acept ugm , tes acept , acept , soal acept ugm , pendaftaran acept ugm , hasil acept ugm , jadwal acept ugm , accept ugm , accept , acep , ppb ugm , ppb ugm acept , pelatihan acept , kursus acept , lihat hasil tes acept ugm , jadwal tes acept ugm , tips lulus acept

paps ugm , tes paps ugm , tes paps , paps , soal paps ugm , pendaftaran paps ugm , hasil paps ugm , jadwal paps ugm , paps ugm , tpa ugm , um ugm , daa ugm , pelatihan paps , kursus paps , lihat hasil tes paps ugm , jadwal tes acept ugm , tips lulus paps

Toefl test , tes toefl , soal toefl , soal soal toefl , toefl online , contoh toefl , itp toefl , itp , ibt toefl , belajar toefl , contoh soal toefl , nilai toefl , latihan toefl , contoh tes toefl , tes toefl itp , skore toefl , materi toefl , toefl jogja , toefl yogyakarta , pelatihan toefl , kursus toefl , tips toefl , trik toefl , jadwal tes toefl itp yogyakarta